Yc Software Free Download
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yc Software Free Download

Yc Software Free Download, Bilgisayar Programlarının Dev Adresi Antivirüs, Pc Game, Driver, Windows'lar, Ve Diger Programlar, Free Download

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm]

YazarMesaj
yusufcebeci
Admin
Admin
yusufcebeci

Aktiflik :
Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm] Left_bar_bleue100 / 999100 / 999Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm] Right_bar_bleue

Rep gücü : 357

Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm] Empty
MesajKonu: Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm]   Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm] EmptyPerş. Nis. 22, 2010 10:06 am

Arkadaşlar bu benim ufak bi sırrım açtığım sitelerde hep bu yöntemi kullanıyorum Very Happy
Sizlerle paylaşmak istedim (:

Öncelikle Sitemizi [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresine ekliyoruzz..

Daha sonra [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu sitede site adresi yazan yere site adresimizi yazıp 1 dk bekleyip aynı işlemi 5 kere daha yapıyoruz.

Burdaki püf nokta host tracker sitesi sizin sitenize aynı anda 45 e yakın misafir yollamasıdır. Dolayısı ile sitenizde ziyaretçi sayısı arttıkça google dayı sizi daha çok sevecektir Wink
[%100 KEsin çözümdür Wink]
Ayrıca Bu Yöntem Sitenizdeki Tüm Konuların Google'a İndexlenmesindede Büyük Yarar Sağlar Wink
(Yinede Yapamayanlar olursa özel mesaj atsın bana. )
https://ycsoftware.forumdizini.com

Sitenizi Google'a 2 Gün İçinde Ekleme[%100 Çözüm]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tablo İçinde Mesaj