Yc Software Free Download
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Yc Software Free Download

Yc Software Free Download, Bilgisayar Programlarının Dev Adresi Antivirüs, Pc Game, Driver, Windows'lar, Ve Diger Programlar, Free Download

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Cebe kaç GB sığar?

YazarMesaj
yusufcebeci
Admin
Admin
yusufcebeci

Aktiflik :
Cebe kaç GB sığar? Left_bar_bleue100 / 999100 / 999Cebe kaç GB sığar? Right_bar_bleue

Rep gücü : 357

Cebe kaç GB sığar? Empty
MesajKonu: Cebe kaç GB sığar?   Cebe kaç GB sığar? EmptyCuma Nis. 16, 2010 2:12 pm

Cebe kaç GB sığar? 20091201234358

Cebe kaç GB sığar?

Cebe kaç GB sığar?Cebinize sığabilecek GB miktarında artış var: Verbatim taşınabilir disklerde sınırı zorluyor!

Verbatim Pocket Drive: 1,8 inç, 250 GB harici disk.
Şu andan itibaren 1,8 inçlik Verbatim Pocket Drive sabit disklere 250 GB veri kaydedebiliyorsunuz.

Verbatim'e göre sabit diskin ağırlığı 85 gram ve 90 x 64 x 14 mm.lik kompakt ebatlarıyla cep gömleğine dahi sığabiliyor. USB portlu alüminyum kasa verilerinizi darbelere karşı koruyor. Kutu içeriğinde siyah bir kılıf, Dmailer yedekleme yazılımı ve veri eşitlemesi yapmaya yönelik bir araç var.

Verbatim Pocket Drive 250 GB şu andan itibaren yaklaşık 125 Euro'ya (yurtdışı) temin edilebiliyor. Firma bu hamlesiyle Samsung ve Toshiba'dan sonra 1,8 inç diskler alanında rekabet eden üçüncü aday oluyor.
https://ycsoftware.forumdizini.com

Cebe kaç GB sığar?
1 sayfadaki 1 sayfası